LIITY NYT

Kuukausi-jäsenyydet nyt saatavilla!

Liittymällä jäseneksi saat pienellä kuukausimaksulla upeita etuja!

Liity nyt!

Kaipaatko työkaluja ja yhteisöä henkisen kasvusi tueksi?

Henkinen kasvu on omakohtainen juttu. Mutta joskus voi olla hyödyksi käyttää apuna ja tukena työkaluja ja muita ihmisiä. Työkalut voivat antaa uusia näkökulmia, joita itsekseen ei tule ajatelleeksi, muista ihmisistä voit saada vertaistukea, joka voi joskus olla korvaamattoman arvokasta. 
Liity nyt jäseneksi, saat verkkokursseja, liveohjauksia, ihanan yhteisön jäsenalueella, meditaatiokirjaston...
Katso alta, mitä kaikkea jäsenyyteen kuuluu ja tule mukaan! 

LIITY NYT

Saat kaiken tämän:

#1

Pääsy kaikkiin itseopiskeltaviin verkkokursseihini

Valmiina jo Itsetuntoa isommaksi - 4 viikon muutosvalmennus (arvo 87€) ja Teksti virtaa - intuitiivisen kirjoittamisen 21 päivän kurssi (29,90€), lisäksi tänä vuonna tulossa mm. Ekspressiivisen taideterapian nettikurssi alkaa 29.5. (249€) ja eteeristen öljyjen peruskurssi (129€) Yhteensä siis yli 700€ arvosta kursseja ja lisää tulee!

#2

Pääsy jäsenalueelle

Siellä voimme keskustella ja jakaa kokemuksia. Sinne tulee myös eksklusiivista sisältöä pelkästään kuukausijäsenille! Arvo 250€

#3

Jäsenyyslive kuukausittain

Noin parin tunnin live-tapahtuma joka kuukausi vain jäsenille! Luentoja, energiahoitoja, henkisen kasvun aiheita yms. Näihin voit myös toivoa sisältöä jäsenalueella! Arvo 300€

#4

Pääsy energialive -iltojen tallenteisiin

Näitä on nyt 2kpl pidettynä, jatkan näiden pitämistä 2024. Iltaan (n. 2h) kuuluu luento-osuus ja energiahoito. Tällä hetkellä arvo yhteensä 50€

#5

Muille kursseilleni ja valmennuksiini jäsenetuhinta

Tänä vuonna alkamassa mm. Löydä Sisäinen Shamaanisi henkilökohtaisen kasvun valmennus ja Intuitio, myötätunto, tietoisuus -koulutus (sis. Reiki!) 

#6

Käyttöoikeus Hiljentymisen Hetki meditaatiokirjastoon

Hiljentymisen Hetki on noin puolen tunnin mittainen ohjattu meditaatio joita pidän aina säännöllisen epäsäännöllisesti. Meditaatiotallenteet on koottu kirjastoksi, joka täydentyy jatkuvasti pidettyjen meditaatioiden myötä. Arvo tällä hetkellä 249€

Liity nyt!
TUTUSTUTAAN, JOS EMME VIELÄ TUNNE!

Minä olen Sanna Seesvalo

Olen aina tiennyt tulleeni Maan päälle auttamaan ja opettamaan ihmisiä. Minun piti kuitenkin itse ensin opetella vähän elämää, jotta olen voinut täysillä astua elämäntehtävääni. Rankat elämänkokemukset ovat opettaneet, että elämä on usein aika uskomaton juttu! Ja koskaan emme voi tietää, mitä toisen ihmisen sisällä tapahtuu, vaikka ulkopuolelle näyttäisi kuinka hyvältä tahansa. 

Minä autan ihmisiä tunne-elämän traumojen ja elämäntapahtumien käsittelyssä ja uusien näkökulmien löytämisessä itseen ja omaan elämään kokemuksellisilla menetelmillä, jolloin muutos on useimmiten pysyvä.
Vaikka eniten tykkäänkin työskennellä pienten ryhmien ja yksittäisten asiakkaiden kanssa livenä, koen, että tässä maailmassa ei voi liikaa hyvää jakaa. Sen vuoksi olen tehnyt myös itseopiskeltavia verkkokursseja, jotka auttavat silloinkin, kun minä itse olen muualla.
Jaan myös täysin maksuttomia materiaaleja, koska olen myös itse ollut elämässäni tilanteissa, ettei ei ole ollut mahdollisuutta maksaa ja apua on kaivannut kipeästi. Olen ikuisesti kiitollinen saamastani avusta kaikille niille auttajille, jotka aikoinaan ovat auttaneet minua ja toivon, että sinäkin pistät omalla vuorollasi hyvän kiertämään! 
Kuukausijäsenyyden ostamalla saat itse hyviä työkaluja oman henkisen kasvusi tueksi ja samalla autat minua auttamaan muita ihmisiä! 

NYT KANNATTAA LIITTYÄ

Kuukausi-jäsenyys on nyt edullisin!

Liity nyt jäseneksi ja saat koko vuoden (12kk) vain 25€/kk!! (kertamaksulla jopa hieman edullisemmin!)

Jäsenyyden hinta nousee koko ajan, kun materiaalia tulee verkkoon lisää. Niinpä aikainen lintu madon nappaa ja saat jäsenyyden sitä edullisemmin, mitä aiemmin sen hankit! 

Yli tuhannen euron arvoiset edut ja materiaalia tulee jatkuvasti lisää! Tämän edullisemmin et saa tällaisia kokonaisuuksia mistään! 

Valitse alta, miten pitkän jäsenyyden haluat lunastaa, Vaihtoehtoina on 1kk, 3kk, 6kk ja 12kk jäsenyydet! 

KUUKAUSIVELOITUS

Valitessasi kuukausittaisen maksun, maksu veloitetaan automaattisesti kortiltasi/PayPalistasi joka kuukauden samana päivänä, kuin ensimmäinen maksu on tehty seuraavien 12kk ajan. 
Voit halutessasi irtisanoa jäsenyytesi milloin tahansa, mutta jo veloitettuja maksuja ei palauteta.
En voi taata kuukausimaksun määrää, jos irtisanomisen jälkeen haluat jatkaa jäsenyyttä myöhemmin, vaan kk-maksun määrä on kulloinkin voimassa oleva ja se nousee maltillisesti mitä pidemmälle aika kuluu ja materiaalit lisääntyvät. 
Jäsenyytesi on voimassa vuoden (12kk) ja tarjoan sinulle uutta jäsenyyttä vähän ennen jäsenyyskautesi loppua silloin voimassa olevalla hinnalla, jonka voit halutessasi hyväksyä ja jatkaa jäsenyyttäsi.  Jos et hyväksy uutta jäsenyyttä, jäsenyytesi ja käyttöoikeutesi materiaaleihin päättyy.

KK-maksu 25€/kk tästä!

KERTAMAKSU

Valitessasi kertamaksun, maksu veloitetaan kortiltasi/PayPalistasi kerran ja sinulla on pääsy materiaaleihin 12kk ajan maksun suorittamisesta. 
Jäsenyytesi on voimassa vuoden (12kk) ja tarjoan sinulle uutta jäsenyyskautta silloin voimassa olevalla hinnalla vähän ennen jäsenyytesi päättymistä, jonka voit halutessasi hyväksyä ja jatkaa jäsenyyttäsi. Jos et hyväksy uutta jäsenyyttä, jäsenyytesi päättyy ja käyttöoikeutesi materiaaleihin päättyy. 

Kertamaksu 280€/v tästä!
1 kk jäsenyys 25€ (kertamaksu) tästä!
3kk jäsenyys 70€ (kertamaksu) tästä!
6kk jäsenyys 140€ (kertamaksu) tästä!

Mitä vielä odotat?

Tämä ainutlaatuinen tilaisuus ei toistu! Kun nyt liityt jäseneksi saat eniten hyötyä jäsenyydestäsi!
Jäsenyyden hinta nousee asteittain ajan kuluessa ja materiaalin karttuessa jäsenalueelle. 

Jos sinulla on jotakin kysyttävää, lähetä minulle sähköpostia [email protected]m  niin vastaan sinulle mahdollisimman pian! 

Tervetuloa jäseneksi!