Teksti virtaa 

Intuitiivisen kirjoittamisen verkkokurssi

Syvennä itsetuntemustasi, vahvista sisäisen viisautesi ääntä kirjoittamalla

Ei tulostavoitteita, vaan lempeää läsnäoloa itsellesi

Mitään ei tarvitse osata, mihinkään ei tarvitse pyrkiä, halu tekemiseen riittää

Tule mukaan!

Kaipaatko aikaa itsellesi, oman sisäisen viisautesi kuulemiselle? Hetkeä ihan vain itsellesi?


Kaipaatko apukeinoa tunnistaa omat tarpeesi?
Jotain, joka auttaisi hetkeksi arjessa pysähtymään ja tunnustelemaan, kuka oikein olet tänään, tässä hetkessä, missä olet elämässäsi menossa ja kuka oikein olet?


Onko sinun vaikea meditoida, karkaileeko mielesi omille teilleen, kun sen pitäisi hiljentyä? Tai et oikein tiedä, miten ylipäätään meditoida?

Tämä kurssi on aikaa sinulle itsellesi. Ihan vain sinua varten. Elämäsi tärkeintä henkilöä. Paras sijoitus, jonka voit ikinä tehdä.

Tule mukaan nyt!

Kenelle tämä kurssi sopii?

Teksti virtaa -intuitiivisen kirjoittamisen kurssi on sinulle, joka haluat syventää itsetuntemustasi, opetella kuulemaan paremmin omaa sisäistä viisauttasi ja vahvistaa yhteyttäsi omaan intuitioosi.

Kurssin ohjatut harjoitukset auttavat ottamaan jokaisesta päivästä hetken itsellesi. Tämä oman ajan vaaliminen arjessasi on ehdottoman tärkeää, jotta pysyt yhteydessä omaan itseesi, tunnistat omat tarpeesi ja rajasi, etkä tee hätäisesti ratkaisuja, joita saattaisit myöhemmin katua.

Jos koet meditoinnin ja mielen tyhjentämisen vaikeaksi, konkreettinen tekeminen, kuten tällä kurssilla kirjoittaminen, auttaa keskittymään päivän aiheeseen ja tekemään harjoituksen.

Kenelle tämä kurssi ei sovi?

Jos et ole kiinnostunut itsetuntemuksesta ja omien tunteidesi ja ajatustesi reflektoinnista, itsemyötätunnosta ja rakkaudellisemmasta suhteesta itseesi, tämä kurssi ei ole sinulle.

Mitä hyötyä on itsetuntemuksesta?

Itsetuntemuksen syventäminen on hyvän itsetunnon perusta. Kun sinulla on hyvä itsetunto ja itsetuntemus, tiedät, mitkä ovat omat arvosi, pystyt tarkastelemaan asioita rehellisesti, et myötäile tarpeettomasti muita ihmisiä miellyttämisen halussa ja suostu ratkaisuihin, jotka voivat olla jopa haitallisia sinulle.

Kun tunnet itsesi, et enää ärsyynny muiden ihmisten mielipiteistä tai tavasta, jolla he ilmaisevat niitä, koska pystyt erottamaan sen, että kyse on toisen ihmisen omista tunteista, joista hänen itsensä kuuluu kantaa vastuu. Voit "antaa kaikkien kukkien kukkia," ilman, että kannat siitä huonoa omaatuntoa.

Saattaa olla, että myös oma itseilmaisusi kehittyy ja kommunikaatio muiden ihmisten kanssa helpottuu itsetuntemuksen ja itsetunnon kasvamisen myötä. 

Hyvällä itsetunnolla varustettuna uskallat myöntää omat virheesi (me kaikki joskus teemme niitä!), ja kantaa vastuusi, mutta se ei murskaa sinun omanarvontuntoasi.

Tule mukaan nyt!

Kuka tätä kurssia ohjaa?

Minä olen Sanna Seesvalo, olen toiminut taideterapeuttina ja henkisenä valmentajana vuodesta 2014 alkaen, ja olen tämän kurssin kehittäjä.

Ihmisen mieli on siitä vekkuli, että vaikka sydämemme sanoo yhtä, mielemme kyllä nopeasti perustelee, miksi se ei ole järkevää, kannattavaa, turvallista ja sitäpaitsi se on myös typerää.....

Sitten me usein toimimme "järkevästi," ja sydämemme kutsumus jää täyttymättä, kun emme uskalla kuunnella, mitä me sisimmässämme oikeasti haluaisimme. 

Tämä kirjoittamista työvälineenä käyttävä kurssi auttaa kuulemaan  sydämesi ääntä. Sitä pientä aavistusta, joka monesti helposti väistyy loogisen järjen ja ajatuksen tieltä, huokaisee ja käpertyy odottamaan seuraavaan otollista tilaisuutta tulla kuulluksi, "ehkä joskus...." 

Kun annat itsellesi aikaa luovuuden, oman kehosi kuuntelun ja aistimisen parissa, aivosi virittäytyvät aivan uudenlaisiin taajuuksiin ja ajatuksiin, sellaisiin, joihin järjen ja logiikan kautta ei pääse. 

Mitä syvällisemmin tunnet itsesi, sitä helpompaa sinun on tunnistaa ja kommunikoida myös muille ihmisille omia tarpeitasi, asettaa omat rajasi ja tunnistaa asiat, joissa haluat olla mukana ja ihmiset, joiden haluat kuuluvan elämääsi. 

Tämä kurssi on myös sinulle, joka haluat lisätä luovuutta elämääsi. Sinulla ei tarvitse olla mitään erityisiä taiteellisia tai sanallisia taitoja, halu tekemiseen riittää vallan mainiosti. Kun antaudut tekemiseen, saatat päästä sinne, minne et osannut edes kuvitella pääseväsi. Anna itsellesi mahdollisuus tulla näkyväksi itsellesi, juuri sellaisena, kuin olet, omana mahtavana itsenäsi!

Tule mukaan!

Tämän kaiken saat:

21 päivää, 21 tehtävää

Kolme viikkoa on niin pitkä aika, että huomaat vaikutuksen itsessäsi varmasti. 

Jokainen tehtävä sisältää myös valmistautumisosan

"Tyhjän paperin kammoa" ei tule, kun voit ensin virittäytyä päivän aiheeseen pienen keskittymisen hetken kautta. 

Lisäksi kokoava "lopputehtävä"

21 päivän prosessin jälkeen saat vielä yhden tehtävän, joka voi auttaa sinua selkeämmin havainnoimaan sitä, mitä kurssin aikana olet oivaltanut.

Kurssin osioiden aihealueet:

Osa 1: Kuka minä olen juuri nyt?
Osa 2: Missä minä olen elämässäni juuri nyt?
Osa 3: Mitä minun olisi hyvä tietää juuri nyt?
Osa 4: Läheisimmät ihmiset elämässäsi juuri nyt
Osa 5: Kehosi viesti sinulle juuri nyt
Osa 6: Ympäristösi tarkastelu
Osa 7: Äänimaailma ympäristössäsi ja itsessäsi
Osa 8: Hengittäminen kokemuksena
Osa 9: Mistä unelmoit elämässäsi?
Osa 10: Mitä pelkäät?
Osa 11: Mikä sinua on auttanut selviytymään?
Osa 12: Kiitollisuus
Osa 13: Aloittamisen esteet tai suorittamisen tuet
Osa 14: Itsemyötätunto ja häpeä
Osa 15: Suhteesi omaan kehoosi
Osa 16: Mitä sinä ihailet ihmisissä?
Osa 17: Elämäsi rytmit
Osa 18: Luontosuhteesi
Osa 19: Ympäristön ja ajatusten vaikutus sinuun
Osa 20: Rakkaus
Osa 21: Oman itsen arvostus
Lisäksi BONUSTEHTÄVÄ, joka auttaa  kokoamaan kurssin antia. Tässä on muutama erilainen vaihtoehto, joista voit valita itsellesi sopivimman. 

Tule mukaan nyt!

BONUS:

Kun ostat kurssin nyt, saat lisäksi pääsyn Hiljentymisen Hetki -meditaatiokirjastoon. 

Hiljentymisen Hetki on noin puolen tunnin mittainen ohjattu meditaatio, olen pitänyt niitä livenä Zoomin välityksellä vuodesta 2022 alkaen! (Oikeastaan aloin pitää niitä jo vuonna 2020, mutta tekijänoikeussyistä tallenteet alkavat vuodesta 2022.)

Meditaatiokirjastossa kurssialustallani on tallenteet näistä meditaatioista ja se täydentyy jatkuvasti. Saat rajattoman pääsyn kirjastoon samoilla kurssitunnuksilla! Ja tietysti kutsun tuleviin meditaatioihin, joihin voit halutessasi osallistua livenä mukaan! 

Halutessasi voit ladata sovelluskaupastasi maksuttoman Kajabi -sovelluksen, jonka avulla meditaatiot kulkevat mukanasi kännykässäsi!

Katso, mitä kursseilleni osallistuneet sanovat:

Johanna:

"Vaikka kirjottelen päiväkirjaa harvakseltaan kyllä, niin tää on saanut mut ajatteleen asioita nyt jo eritavalla. En ehkä saa niitä kirjoitettua ihan niin syvällisesti mutta niin että ymmärrän päässeeni eteenpäin.. olipa niin hyvä että tämä osui tielleni ❤️"

Teija:

"Vihdoinkin sain aloitettua. Tuntuu hyvältä jo nyt. Kiitos."

Jukka:

"Mä oon kirjoitellut vähän silloin tällöin ja välillä ilman näitä ohjeita, mutta kivaa on tehdä omaan vapaaseen tyyliin ja inspiroituneena 😊"

Päivittäinen hetki ihan vain sinua itseäsi varten auttaa sinua pysymään kontaktissa itseesi, muistamaan kuka olet, selkeyttämään ajatuksiasi, saamaan uudenlaisia näkökulmia ja luovuuttasi virtaamaan. 

Harjoituksissa ei ole mitään oikeaa tai väärää tapaa tehdä, voit tehdä juuri sellaisella tavalla, kuin sinulle sopii.
Et tarvitse monimutkaisia välineitä, etkä paljoa tilaa, kynä ja paperi riittää. 
Joka päivä avautuu uusi tehtävä, joka sisältää pienen alustuksen ja inspiraation kirjoittamiseen, voit sovittaa kurssin joustavasti omaan päivärytmiisi. 

Lataamalla maksuttoman Kajabi -sovelluksen kurssi kulkee mukanasi myös kännykässä minne tahansa!

Tule mukaan nyt!

Näin se tapahtuu käytännössä:

Ilmoittaudu mukaan, suorita maksu pankkikortillasi (myös Visa Electron käy) ja saat tunnukset kurssialustalle antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

21 päivän ajan kurssialustalla aukeaa joka päivä uusi osio, jossa on ohjeistus päivän työskentelyyn virittäytymiseen ja päivän työskentelyaihe.
Seuraava osio aukeaa seuraavana päivänä.

Voit kirjoittaa juuri niin pitkään tai lyhyesti, kuin itse haluat. Viisikin minuuttia on enemmän kuin ei mitään.

Et tarvitse mitään erityisiä kirjallisia taitoja, voit kirjoittaa juuri sellaista kieltä, sellaisia sanoja, kuin itse haluat. Ja jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit aivan hyvin kirjoittaa tehtävät omalla kielelläsi!

Ei ole varsinaisesti mitään oikeaa tai väärää tapaa tehdä tehtäviä, ne ovat inspiraation antajia, voit vallan hyvin antaa sanojen viedä. Jos et keksi mitään kirjoitettavaa päivän aiheesta, voit aloittaa kirjoittamisen kirjoittamalla "en keksi mitään tästä." Ja jatkaa sitten siitä! 

Kurssin materiaali jää käyttöösi, joten voit käydä sen uudelleen ja uudelleen, vaikkapa joka kuukausi! Vaikka tehtävät pysyvätkin samoina, tulet huomaamaan, että vastauksesi saattavat muuttua ajan kuluessa, ethän itsekään ole enää sama ihminen, kuin vaikkapa puoli vuotta sitten!

Ei tulostavoitteita, vaan lempeää läsnäoloa itsellesi

21 päivän ajan joka päivä uusi harjoitus, jonka voit tehdä itsellesi sopivalla tavalla

Syvennä suhdettasi itseesi ja oman sisäisen viisautesi ääneen

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Teksti virtaa

Intuitiivisen kirjoittamisen prosessi auttaa sinua selvittämään, mitä sinulle kuuluu, missä olet elämässäsi juuri nyt ja mitä haluat luoda. 

 Voit käyttää päivittäin aikaa juuri niin paljon kuin haluat, viisikin minuuttia on enemmän kuin ei yhtään.
21 päivää on niin pitkä aika, että huomaat vaikutuksen itsessäsi varmasti, kun vain joka päivä teet harjoituksen. 

Mitä vielä odotat? Tule mukaan nyt ja aloita 21 päivän matka itseesi, itsellesi sopivissa puitteissa. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

T. Sanna

Tule mukaan nyt!