Teksti virtaa 

Intuitiivisen kirjoittamisen kurssi

Syvennä itsetuntemustasi, vahvista sisäisen viisautesi ääntä

Tämä kurssi on aikaa sinulle itsellesi. Ihan vain sinua varten. Elämäsi tärkeintä henkilöä. Paras sijoitus, jonka voit ikinä tehdä.

Tule mukaan nyt!

Minä olen Sanna Seesvalo, taideterapeutti ja henkinen valmentaja vuodesta 2014 alkaen, nykyään myös Reiki Master ja NLP Master Practitioner.

Ihmisen mieli on siitä vekkuli, että vaikka sydämemme sanoo yhtä, mielemme kyllä nopeasti perustelee, miksi se ei ole järkevää, kannattavaa, turvallista ja sitäpaitsi se on myös typerää.....
Sitten me usein toimimme "järkevästi," ja sydämemme kutsumus jää täyttymättä, kun emme uskalla kuunnella, mitä me sisimmässämme oikeasti haluaisimme. 

Tämä kurssi auttaa kuulemaan  sydämesi ääntä. Sitä pientä aavistusta, joka monesti helposti väistyy loogisen järjen ja ajatuksen tieltä, huokaisee ja käpertyy odottamaan seuraavaan otollista tilaisuutta tulla kuulluksi, "ehkä joskus...." 

Kun annat itsellesi aikaa luovuuden, oman kehosi kuuntelun ja aistimisen parissa, aivosi virittäytyvät aivan uudenlaisiin taajuuksiin ja ajatuksiin, sellaisiin, joihin järjen ja logiikan kautta ei pääse. 

Mitä syvällisemmin tunnet itsesi, sitä helpompaa sinun on tunnistaa ja kommunikoida myös muille ihmisille omia tarpeitasi, asettaa omat rajasi ja tunnistaa asiat, joissa haluat olla mukana ja ihmiset, joiden haluat kuuluvan elämääsi. 

Tule mukaan nyt!

Ei tulostavoitteita, vaan lempeää läsnäoloa itsellesi

21 päivän ajan joka päivä uusi harjoitus, jonka voit tehdä itsellesi sopivalla tavalla

Syvennä suhdettasi itseesi ja oman sisäisen viisautesi ääneen

Päivittäinen hetki ihan vain sinua itseäsi varten auttaa sinua pysymään kontaktissa itseesi, muistamaan kuka olet, selkeyttämään ajatuksiasi, saamaan uudenlaisia näkökulmia ja luovuuttasi virtaamaan. 

Harjoituksissa ei ole mitään oikeaa tai väärää tapaa tehdä, voit tehdä juuri sellaisella tavalla, kuin sinulle sopii.
Et tarvitse monimutkaisia välineitä, etkä paljoa tilaa, kynä ja paperi riittää. 
Joka päivä avautuu uusi tehtävä, joka sisältää pienen alustuksen ja inspiraation kirjoittamiseen, voit sovittaa kurssin joustavasti omaan päivärytmiisi. 

Teksti virtaa

Intuitiivisen kirjoittamisen prosessi auttaa sinua selvittämään, mitä sinulle kuuluu, missä olet elämässäsi juuri nyt ja mitä haluat luoda. 

Tule mukaan nyt!

Voit käyttää päivittäin aikaa juuri niin paljon kuin haluat, viisikin minuuttia on enemmän kuin ei yhtään.
21 päivää on niin pitkä aika, että huomaat vaikutuksen itsessäsi varmasti, kun vain joka päivä teet harjoituksen.