Teksti virtaa 

Intuitiivisen kirjoittamisen kurssi

Syvennä itsetuntemustasi, vahvista sisäisen viisautesi ääntä

Ei tulostavoitteita, vaan lempeää läsnäoloa itsellesi

Kaipaatko aikaa itsellesi, oman sisäisen viisautesi kuulemiselle?
Kaipaisitko apukeinoa tunnistamaan omat tarpeesi, tunnistamaan, missä olet elämässäsi menossa ja kuka oikein olet?
Onko sinun vaikea meditoida, mieli karkailee omille teilleen, kun sen pitäisi hiljentyä? Tai et oikein tiedä, miten keskittyä meditoimaan?

Tämä kurssi on aikaa sinulle itsellesi. Ihan vain sinua varten. Elämäsi tärkeintä henkilöä. Paras sijoitus, jonka voit ikinä tehdä.

Tule mukaan nyt!

Teksti virtaa -intuitiivisen kirjoittamisen kurssi on sinulle, joka haluat opetella kuulemaan omaa sisäistä viisauttasi ja syventää yhteyttäsi omaan intuitioosi.
Kurssin ohjatut harjoitukset auttavat ottamaan jokaisesta päivästä hetken itsellesi. Tämä oman ajan vaaliminen arjessasi on ehdottoman tärkeää, jotta pysyt yhteydessä omaan itseesi, tunnistat omat tarpeesi ja rajasi, etkä tee hätäisesti ratkaisuja, joita saattaisit myöhemmin katua.

Jos koet meditoinnin ja mielen tyhjentämisen vaikeaksi, konkreettinen tekeminen, kuten tällä kurssilla kirjoittaminen, auttaa keskittymään päivän aiheeseen ja tekemään harjoituksen.

Jos et ole kiinnostunut itsetuntemuksesta ja omien tunteidesi ja ajatustesi reflektoinnista, itsemyötätunnosta ja rakkaudellisemmasta suhteesta itseesi, tämä kurssi ei ole sinulle.

Itsetuntemuksen syventäminen on hyvän itsetunnon perusta. Kun sinulla on hyvä itsetunto ja itsetuntemus, tiedät, mitkä ovat omat arvosi, pystyt tarkastelemaan asioita rehellisesti, et myötäile tarpeettomasti muita ihmisiä miellyttämisen halussa ja suostu ratkaisuihin, jotka voivat olla jopa haitallisia sinulle.
Kun tunnet itsesi, et enää ärsyynny muiden ihmisten mielipiteistä tai tavasta, jolla he ilmaisevat niitä, koska pystyt erottamaan sen, että kyse on toisen ihmisen omista tunteista, joista hänen itsensä kuuluu kantaa vastuu.
Hyvällä itsetunnolla varustettuna uskallat myöntää omat virheesi (me kaikki joskus teemme niitä!), ja kantaa vastuusi, mutta se ei murskaa sinun omanarvontuntoasi.

Tule mukaan nyt!

Minä olen Sanna Seesvalo, taideterapeutti ja henkinen valmentaja vuodesta 2014 alkaen,  ja tämän kurssin kehittäjä.

Ihmisen mieli on siitä vekkuli, että vaikka sydämemme sanoo yhtä, mielemme kyllä nopeasti perustelee, miksi se ei ole järkevää, kannattavaa, turvallista ja sitäpaitsi se on myös typerää.....
Sitten me usein toimimme "järkevästi," ja sydämemme kutsumus jää täyttymättä, kun emme uskalla kuunnella, mitä me sisimmässämme oikeasti haluaisimme. 

Tämä kirjoittamista työvälineenään käyttävä kurssi auttaa kuulemaan  sydämesi ääntä. Sitä pientä aavistusta, joka monesti helposti väistyy loogisen järjen ja ajatuksen tieltä, huokaisee ja käpertyy odottamaan seuraavaan otollista tilaisuutta tulla kuulluksi, "ehkä joskus...." 

Kun annat itsellesi aikaa luovuuden, oman kehosi kuuntelun ja aistimisen parissa, aivosi virittäytyvät aivan uudenlaisiin taajuuksiin ja ajatuksiin, sellaisiin, joihin järjen ja logiikan kautta ei pääse. 

Mitä syvällisemmin tunnet itsesi, sitä helpompaa sinun on tunnistaa ja kommunikoida myös muille ihmisille omia tarpeitasi, asettaa omat rajasi ja tunnistaa asiat, joissa haluat olla mukana ja ihmiset, joiden haluat kuuluvan elämääsi. 

Tämä kurssi on myös sinulle, joka haluat lisätä luovuutta elämääsi. Sinulla ei tarvitse olla mitään erityisiä taiteellisia tai sanallisia taitoja, halu tekemiseen riittää vallan mainiosti. Kun antaudut tekemiseen, saatat päästä sinne, minne et osannut edes kuvitella pääseväsi. Anna itsellesi mahdollisuus tulla näkyväksi itsellesi, juuri sellaisena, kuin olet, omana mahtavana itsenäsi!

Tule mukaan!

Näin se käy:

Ilmoittaudu mukaan, suorita maksu pankkikortillasi (myös Visa Electron käy) ja saat tunnukset kurssialustalle antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

21 päivän ajan aukeaa joka päivä uusi osio, jossa on ohjeistus  päivän työskentelyyn virittäytymiseen ja päivän työskentelyaihe.
Seuraava osio aukeaa seuraavana päivänä.

Voit kirjoittaa juuri niin pitkään tai lyhyesti, kuin itse haluat. Viisikin minuuttia on enemmän kuin ei mitään.
Et tarvitse mitään erityisiä kirjallisia taitoja, voit kirjoittaa juuri sellaista kieltä, sellaisia sanoja, kuin itse haluat. Ja jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit aivan hyvin kirjoittaa tehtävät omalla kielelläsi!

Kurssin materiaali jää käyttöösi ikuisesti, joten voit käydä sen uudelleen ja uudelleen, vaikkapa joka kuukausi! Vaikka tehtävät pysyvätkin samoina, tulet huomaamaan, että vastauksesi saattavat muuttua ajan kuluessa, ethän itsekään ole enää sama ihminen, kuin vaikkapa puoli vuotta sitten!

Ei tulostavoitteita, vaan lempeää läsnäoloa itsellesi

21 päivän ajan joka päivä uusi harjoitus, jonka voit tehdä itsellesi sopivalla tavalla

Syvennä suhdettasi itseesi ja oman sisäisen viisautesi ääneen

Tule mukaan!

Päivittäinen hetki ihan vain sinua itseäsi varten auttaa sinua pysymään kontaktissa itseesi, muistamaan kuka olet, selkeyttämään ajatuksiasi, saamaan uudenlaisia näkökulmia ja luovuuttasi virtaamaan. 

Harjoituksissa ei ole mitään oikeaa tai väärää tapaa tehdä, voit tehdä juuri sellaisella tavalla, kuin sinulle sopii.
Et tarvitse monimutkaisia välineitä, etkä paljoa tilaa, kynä ja paperi riittää. 
Joka päivä avautuu uusi tehtävä, joka sisältää pienen alustuksen ja inspiraation kirjoittamiseen, voit sovittaa kurssin joustavasti omaan päivärytmiisi. 

BONUS:

Kun ostat kurssin nyt, saat lisäksi pääsyn Hiljentymisen Hetki -meditaatiokirjastoon. 

Hiljentymisen Hetki on noin puolen tunnin mittainen ohjattu meditaatio, jonka pidän livenä Zoomin välityksellä.
Kirjastossa on tallenteet näistä meditaatioista ja se täydentyy jatkuvasti. Saat rajattoman pääsyn kirjastoon samoilla kurssitunnuksilla! 

Tule mukaan nyt!

Teksti virtaa

Intuitiivisen kirjoittamisen prosessi auttaa sinua selvittämään, mitä sinulle kuuluu, missä olet elämässäsi juuri nyt ja mitä haluat luoda. 

Tule mukaan nyt!

Voit käyttää päivittäin aikaa juuri niin paljon kuin haluat, viisikin minuuttia on enemmän kuin ei yhtään.
21 päivää on niin pitkä aika, että huomaat vaikutuksen itsessäsi varmasti, kun vain joka päivä teet harjoituksen.