Ekspressiivisen taideterapian etäkurssi

*** *** *** 

Syvennä itsetuntemustasi, tutki tunteitasi ja ajatuksiasi, löydä uusia näkökulmia 

Kahden kuukauden viikottaiset tapaamiset Zoomissa ovat aikaa itsellesi, tunteillesi ja sisäiselle maailmallesi. 

Tule mukaan!
Video Poster Image

Haluaisitko syventää suhdetta itseesi?

 

Kaipaatko arkeen "henkireikää," tukea henkiseen jaksamiseen? Toivoisitko lisää luovuuden virtausta?  Haikailetko eteenpäin pääsemistä pysähtymisen tilasta? Unelmoitko myötätuntoisemmasta ja rakkaudellisemmasta suhteesta itseesi?

Tule mukaan ekspressiivisen taideterapian etäkurssille olemaan omien tunteidesi ja aistimustesi kanssa, tutkimaan taiteen tekemisen voimauttavaa vaikutusta, tiedostamaan ja muuntamaan alitajuisia uskomuksiasi, jotka eivät enää palvele hyvinvointiasi ja vahvistamaan yhteyttä omaan sisäiseen viisauteesi!

Ekspressiivinen taideterapia on 1970-luvulla USA:ssa alkunsa saanut kehollinen, aistinen, taiteen tekemistä työkaluna käyttävä menetelmä omien tunteiden tutkiskeluun, paremman itsetuntemuksen saavuttamiseen ja oman keho-mielikokonaisuuden ymmärtämiseen.

Tule mukaan!

On tullut aika jälleen rakastaa itseäsi 

Turvallisessa ryhmässä voit sukeltaa syvälle tunteisiisi ja saada uudenlaisia näkökulmia ja  löytää voimavaroja, joista  et ole ollut tietoinen

TULE MUKAAN

EKSPRESSIIVISEN TAIDETERAPIAN ETÄRYHMÄÄN

YHDISTY SIIHEN, MILLÄ ON ENITEN MERKITYSTÄ: 
OMAAN SISÄISEEN OHJAUKSEESI.

Ei ole mitään tiettyä päämäärää, joka sinun pitää saavuttaa. Jokaisen osallistujan prosessi on omansalainen ja käsiteltävät asiat nousevat omasta itsestä harjoitusten myötä. Sinussa itsessäsi on jo kaikki tieto, mitä tarvitset voidaksesi paremmin. Siihen tietoon pitää vain päästä käsiksi ja tämä menetelmä avaa oven juuri sinne. 
Mitään ei tarvitse osata, mihinkään ei tarvitse pyrkiä,  halu tutkia sitä, mikä ilmenee ja työskennellä sen kanssa riittää. 

  • Luova menetelmä antaa alitajunnan puhua
  • Tekemällä saavutettava tieto on erilaista, mutta aivan yhtä validia, kuin järjen ja logiikan avulla saavutettava tieto
  • "Low skill, high sensitivity" eli olennaista on matala osaaminen, korkea aistiminen

Anna itsellesi aikaa omien tunteidesi ja ajatustesi parissa. Kun otat säännöllisesti aikaa kuunnella ja tutkia tunteitasi ja tuntemuksiasi, itsetuntemuksesi syvenee, tulet paremmin tietoiseksi tunteistasi, ajatuksistasi ja alitajuisista uskomuksistasi.
Halutessasi voit muuntaa näitä uskomuksia sellaisiksi, jotka palvelevat paremmin sinua ja kasvuasi ihmisenä. 

TULE MUKAAN!

 #1

Kehollinen, aistinen menetelmä antaa alitajuisten ajatusten ja kehomuistin päästä esille ja näkyväksi.

 #2

Taiteen tekeminen kuuluu kaikille. Sen avulla voit antaa tulla näkyväksi sen, mille ei välttämättä ensisijaisesti löydy sanoja, mutta mikä kuitenkin on olemassa.

 #3

Pieni, turvallinen ryhmä antaa nähdyksi, kuulluksi ja hyväksytyksi tulemisen kokemuksen juuri sellaisena, kuin Olet. 

#4

Eri taiteenlajien välillä liikuskelu antaa erilaisia näkökulmia ja vie prosessiasi välillä ehkä yllättäviinkin suuntiin verrattuna tunteista puhumiseen.

 #5

Kurssi on etenevä kokonaisuus ja sitoutuminen työskentelyyn mahdollistaa turvallisen ryhmän syntymisen, sekä oman prosessisi etenemisen.

#6

Et tarvitse monimutkaisia välineitä, muutamalla perustarvikkeella pärjäät jo pitkälle. Sinun ei myöskään tarvitse osata mitään, eikä pyrkiä mihinkään. 

 

Etäkurssi alkaa tiistaina 6.2. ja päättyy 9.4.2024. ja pidetään viikottain klo 18-20.
Ilmoittaudu viimeistään 20.1.!

Kokoonnumme livenä Zoomissa 9 kertaa, viikolla 9 ei ole kokoontumisia (27.2.).
Saat viikottain kaksi tuntia ohjattuja harjoituksia ja aikaa itsellesi, omien tunteidesi, kehosi, aistimustesi ja ajatustesi äärellä. 

Lisäksi: 
-saat pääsyn Hiljentymisen Hetki -meditaatiokirjastoon, joka täydentyy livemeditaatiotallenteilla jatkuvasti.
-kurssin päätteeksi saat pääsyn Teksti virtaa - intuitiivisen kirjoittamisen verkkokurssilleni, jonka kanssa voit halutessasi jatkaa työskentelyäsi omatoimisesti. 

Tule mukaan!

RYHMÄ-TYÖSKENTELY

 

Pieni (max 8 hlö) ryhmä on turvallinen paikka jokaiselle työskennellä omien tunteidensa ja elämänkokemustensa kanssa. 
Työskentelyn tarkastelu antaa mahdollisuuden tulla nähdyksi, kuulluksi, ja hyväksytyksi juuri sellaisena, kuin Olet. 
Etäryhmässä jokainen työskentelee Zoom-yhteyden kautta omassa tilassaan, kokoonnumme viikottain yhteen livenä. 
Minä ohjaan työskentelyn, sinä voit antautua omalle prosessillesi.
Et tarvitse mitään taiteellisia taitoja, perustarvikkeet ja halu tekemiseen riittävät mainiosti! Tarvikelistan löydät hiukan alempaa tältä sivulta. Lähetän sen myös sähköpostilla kurssin osallistujille. 
Alussa kerron turvallisen tilan työskentelyn periaatteet, tutustumme hiukan toisiimme ja pääsemme jo ensimmäisellä kerralla aloittamaan luovaa työskentelyä. 
Työskentelyssä teemme kuvaa, kehollisia aistimus- ja liikeharjoituksia, kirjoitamme, ja käytämme mielikuvien ja mielikuvituksen maailmaa sekä soveltuvilta osin NLP-harjoituksia työkaluina. 
Halutessasi (ja suosittelenkin!) voit pitää prosessin ajan päiväkirjaa itsellesi, se auttaa kurssin loppupäässä kokonaisuuden hahmottamisessa. 
Tämä kurssi vaatii sitoutumista, ennen kaikkea työskentelyyn. Kokoonnumme yhteen livenä, joten tulethan paikalle sovitusti, varaat ajan työskentelyyn siten, että saat olla rauhassa ja keskittyä. 
Jokainen osallistuja tekee harjoitukset sellaisella tavalla, kuin pystyy, ei ole mitään päämääriä, joihin tulisi päästä tai oikeanlaista/väärää tapaa, vaan jokaisella on omanlaisensa tapa tehdä ja omanlaisensa prosessi.

En malta odottaa, että pääsemme työskentelemään yhdessä!

TULE MUKAAN!

MINÄ OLEN SANNA.

Useimmat ihmiset kuvailisivat minua äidiksi, terapeutiksi, hoitajaksi tai yrittäjäksi. Mutta todellisuudessa olen paljon enemmän. Ja niin olet sinäkin.

Elämä heitteli tielleni haasteita jo todella nuoresta lähtien. Käytyäni aikani puhumassa erilaisten ammattilaisten kanssa kokemuksistani ja tunteistani, tajusin, että pelkästään tunteista puhuminen ei vielä muuta mitään. Se helpotti hetkeksi, kun sai jakaa tunnekuormaa, mutta esimerkiksi omaan itseen liittyvät negatiiviset uskomukseni eivät muuttuneet mihinkään.
Kunnes löysin ekspressiivisen taideterapian. Oli niin ihanan vapauttavaa vain kuunnella kehoani, antaa sen liikkua ja antaa liikkeen avata tunnelukkoja, sallia kehon tuntemusten ohjata kuvan muodostumista paperille, tai antaa tajunnanvirtatekstin virrata paperille ilman mitään päämäärää mistään järkevästä lopputuloksesta, antaen sen tapahtua, mitä tapahtui.
Ryhmässä omana itsenäni nähdyksi, kuulluksi ja hyväksytyksi tuleminen oli aivan uskomattoman eheyttävä kokemus, aivan kuin olisin ensimmäistä kertaa lapsuuden jälkeen alkanut olla olemassa.
Aina, jokaisella kerralla tekemisen prosessi toi hedelmiä, uudenlaisia näkökulmia itseeni, ajatuksiini ja tunteisiini. 
Aloin tuntea olevani arvokas ihmisenä, entisen alemmuuden tunteen sijaan. 

Saatuani itse niin valtavan suuren, suorastaan elämänmullistavan kokemuksen ekspressiivisestä taideterapiasta, päätin opiskella siitä myös ammatilliset opinnot.
Olenkin vuodesta 2014 alkaen saanut olla todistamassa kymmenien ihmisten nousua kukoistamaan omaksi parhaaksi itsekseen. 

Koulutukseni oli 60op laajuinen ja se on arvostetun sveitsiläisen European Graduate Schoolin (EGS) alainen. EGS tekee jatkuvasti akateemista tutkimusta, myös ekspressiivisestä taideterapiasta. 

Olen lisäksi opiskellut terapeutin opintoja ekspressiivisestä taideterapiasta 12op, sekä NLP (neurolingvistinen ohjelmointi) Master Practitioner -opinnnot. 
Käytän ohjauksessani lisänä myös NLP -tekniikoita, niillä on paljon yhteistä ekspressiivisen taideterapian kanssa! 

Kutsun sinut mukaan tähän ryhmään arvostamaan omaa ainutlaatuisuuttasi, kasvamaan henkisesti, aukomaan tunnesolmujasi ja saamaan lisää itsetuntoa ja  -tuntemusta!

Tule mukaan!

Mitä asiakkaani sanovat:

"Tämä kurssi on ollut hyvin antoisa, tulen mielelläni uudelleen.
Lämpimässä ja rennossa ohjauksessasi on ollut tosi kivaa työskennellä. Annat hienosti tilaa kaikille tulla kohdatuksi ja olla omana itsenään. Kiitos! <3"

 
Johanna

"Suurkiitos Sanna, tää on ollut mahtava kurssi ja aivan ihanaa, että tällaista työskentelyä on tarjolla! <3"

 
 

"Lämmin kiitos!
Hyvin olet ohjannut, luonut tilaa, ja mahdollistanut ryhmälle sen, mitä se on tarvinnut. Tämä on mahdollisuus tutkia, mitä omassa elämässäsi tapahtuu, luovalla ja yllätyksiä avaavalla tavalla. "

 
Jussi :)

"Olet Sanna ihana ja turvallinen ohjaaja. Kiitos sinulle ja myös iso kiitos siitä yksilöohjauksesta, se oli vaikuttava :)
Kiitos <3"

 
 

"Hyvä kurssikokonaisuus, jossa tuotettiin hyvää itselle eri ilmaisumuotoja käyttäen.
Erinomainen ja ammattitaitoinen vetäjä ja mukava :)
Kiitos. Tämä toi minulle paljon hyvää."

 
 

"Suosittelen sellaiselle, joka haluaa työstää asioitaan/ajatuksiaan muillakin kuin sanallisilla keinoilla. Suosittelen sellaisille, joiden on vaikea ilmaista itseä/on vetäytyviä/estyneitä -> kurssi voi vapauttaa. Se pakottaa tekemään valintoja ja näyttämään jotain itsestään muille -> tulla nähdyksi :) 

 

"Odotukset: Avoimin mielin tulin. Ajattelin, että voin hetken hengähtää arjessa eikä tarvitse suorittaa, varsinkaan taiteen tekemistä, kun teen sitä työkseni. Jotain vinkkejä myös omaan työhöni.
Mitä sain:  Näkökulmia elämässäni oleviin prosesseihin. Lepoa, hengähdystaukoa, mitä toivoinkin. Voisin kokeilla näitä tekniikoita itsekseni tai työssäni.
Suositukset: Vahva suositus, jos haluat tarkastella elämääsi uusista näkökulmista. 5/5"

Tästä mukaan!

ONKO TÄMÄ KURSSI OIKEA SINULLE?

 

Oletko valmis tutkimaan itseäsi, tunteitasi, ajatuksiasi ja elämäsi tapahtumia?

Tunnetko väsymystä, riittämättömyyttä, jopa masennusta? 

Tuntuuko sinusta siltä, että elämästäsi puuttuu jotakin? Vaikka kaikki olisi periaatteessa hyvin?

Tai oletko kokenut jonkin suuren elämäntapahtuman, josta tuntuu olevan vaikea päästä eteenpäin? Tai on haastavaa kohdata tai käsitellä tunteitasi ja ajatuksiasi?

Kaipaatko selkeyttä suhteessa omaan itseesi?

Tai suhteessa elämäsi tapahtumiin?

Jos vastasit yhteenkin kohtaan KYLLÄ, tämä kurssi on ehdottomasti sinulle.
Ekspressiivinen taideterapia antaa tilaa sille, mikä juuri tässä hetkessä ilmenee, koska se on aina se, joka on oikein. Sinä itse tiedät, mitä sinä tarvitset voidaksesi paremmin. Siihen tietoon pitää vain päästä käsiksi, ja se ei aina tapahdu loogisen järjen ja ajattelun avulla. 
Kehollinen, aistinen menetelmä auttaa luovan prosessin avulla kirkastamaan sitä, mikä on olennaista ja tärkeää. 

TULE MUKAAN!

Varaa paikkasi HETI, mutta viimeistään 26.1.2024!

Tiistaisin 6.2.-9.4.2024 klo 18-20 (ei vko:lla 9)

360€

  • Kerran viikossa Zoom-tapaaminen ja työskentely klo 18-20
  • Liveohjaus motivoi tulemaan paikalle ja ottamaan kalenteriisi tämän ajan itsellesi
  • Voit tulla tapaamiseen Zoomin kautta mistä tahansa
  • 10 viikon prosessi saa aikaan muutoksia itsessäsi
  • Saat lisäksi pääsyn Hiljentymisen Hetki -meditaatiokirjastoon (arvo 120€)
  • Kurssin jälkeen saat pääsyn Teksti virtaa - intuitiivisen kirjoittamisen kurssille, jonka kanssa voit halutessasi jatkaa työskentelyä omatoimisesti (arvo 29,90€)
Varaa paikkasi tästä!

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy rohkeasti sähköpostilla: [email protected] niin vastaan sinulle mahdollisimman pian!

TULE MUKAAN!